You are here
Home > Golf Masters > World Adventure Golf Masters 2016 Kosovo

World Adventure Golf Masters 2016 Kosovo

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Per here te pare ne Ballkan, nga data 25 qershor në Kosovë mbahet Kampionati “World Adventure Golf Masters” 2016 ne fushen e Prishtina golf-it. Garues nga 15 shtete do te marrin pjese ne kete eveniment ne nje fushe e cila konsiderohet nder me te mirat dhe me sfidueset ne bote.

Similar Articles

Leave a Reply

Top